Mikon Systems Companie Certificari
Certificari

Mikon Systems este certificata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001 si RS-8000 de catre Certind in urmatoarele domenii de activitate:

  • dezvoltarea de aplicatii software pentru procese industriale/automatizari, economice si de management;
  • proiectare, instalare, mentenanta/service si servicii de suport (consultanta, asistenta tehnica) hardware si software pentru masini si echipamente industriale, de distributie si control a electricitatii, de tehnica de calcul, sisteme de alarmare impotriva efractiei si sisteme integrate.

ISO 9001- vizat 2014 - 06.2015 Certificat ISO 14001 Certificat OHSAS 18001
Certificat ISO 27001 Certificat RS-8000


Mikon Systems este atestata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pentru proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV.


Atestat ANRE Decizie ANRE


Mikon Systems este autorizata de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila pentru efectuarea lucrarilor de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.


Autorizatie proiectare sisteme incendiu Autorizatie instalare si intretinere sisteme incendiu


Mikon Systems este furnizor feroviar autorizat de catre Autoritatea Feroviara Romana.


Autorizatie de furnizor feroviar - pagina 1 Autorizatie de furnizor feroviar - pagina 1


Mikon Systems este inscrisa in Registrul National al Programelor pentru Calculator de catre Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor.


Certificat ORDA - p1 2014 Certificat ORDA - p2 2014 Certificat ORDA - p3 2014


Mikon Systems este licentiata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane pentru proiectarea, instalarea, modificarea si intretinerea componentelor si sistemelor de alarmare impotriva efractiei.


Licenta de functionare