Profil

Mikon Systems este o companie IT fondata in anul 1999 cu experienta in dezvoltarea, implementarea si integrarea de sisteme software industriale.

SCADA realizat de Mikon Systems la Dalkia Termo Prahova - CET BraziDomeniul de activitate cuprinde o gama larga de aplicatii incepand cu dezvoltarea de drivere de comunicatie intre echipamente si continuand pana la implementarea de sisteme SCADA metropolitane.

Experienta noastra acopera o varietate mare de limbaje de programare, sisteme de operare, aplicatii specializate si protocoale de comunicatie.

Pe parcursul implementarii sistemelor software industriale utilizam cele mai cunoscute tehnologii cum ar fi PLC-uri - automate programabile (Siemens, Moeller, Honeywell, Koyo, Landis+Gyr), sisteme de achizitie de date distribuite si de mare viteza (National Instruments, Omega, Advantech) si echipamente inteligente (Danfoss, Endress+Hauser, ABB, Kamstrup).

Datorita resurselor si experientei noastre suntem capabili sa oferim solutii performante si in timp real clientilor nostri, atingand nivelul de calitate asteptat de acestia.