Mikon Systems Companie Proiecte Industria energetica Sisteme SCADA pentru distributia caldurii
Sisteme SCADA pentru distributia caldurii

Scop

Pierderile de apa fierbinte in procesul de transport si distributie poate cauza mari pierderi finaciare companiilor specializate. Datorita acestor motive, in cursul ultimilor ani, s-au facut eforturi deosebite in scopul reabilitarii si monitorizarii punctelor de distributie a energiei termice in majoritatea marilor orase din Romania.

Pornind de la aceste necesitati, pentru cresterea eficientei in transportul si distributia energiei termice trebuie implementate sisteme SCADA la nivelul intregului oras, care pot furniza informatii real-time despre locurile unde se semnaleaza pierderi.

Sistemul SCADA implementat, determina importante provocari, avand in vedere ca punctele de distributie a energiei termice sunt echipate cu o mare varietate de echipamente care se gasesc pe piata, comunicatia facandu-se pe suporturi diverse, incepand de la unde radio pana la cablu TV sau fibra optica, numarul de marimi urmarite putand depasi peste 25.000 de puncte de masura la unele sisteme de mici dimensiuni.

RADET Bucuresti

Click aici pentru versiunea marita a imaginii Click aici pentru versiunea marita a imaginii Click aici pentru versiunea marita a imaginii

RADET Constanta

Click aici pentru versiunea marita a imaginii